Liceul de Artă „Bălaşa Doamna”

Evenimente

Proba D a examenului de Bacalaureat se desfăşoară în laboratorul de informatică, etaj 1, în zilele de 16,19 şi 21 Februarie 2018conform programării.

Ora de începere a examenului: 13.00

 

Ora limită de intrare în sală 12.30.

NU SE  ACCEPTĂ ÎNTÂRZIERI

Descarcă programarea>

Au început înscrierile la testele de aptitudini în vederea admiterii în clasa pregătitoare!

Vă aşteptăm zilnic, între orele 10.30-12.00 şi 14.00-15.00, la secretariatul liceului (Şoala veche, etaj).

Luni, 18 decembrie, ora 12.30, în Amfiteatrul Liceului de Arte va avea loc Concertul caritabil: "Se-nfiripă o colindă".

Participă elevi ai Liceului de Arte "Bălaşa Doamna", elevi ai Şcolii Gimnaziale speciale, Ansamblul folcloric "Flori Dâmboviţene", Ansamblul folcloric "Datina".

Intrarea este liberă.


Comunitatea târgovișteană se va bucura, în luna noiembrie a acestui an, de 4 evenimente cultural-artistice deosebite, oferite de către elevii Liceului de Arte Bălașa Doamna, din Târgoviște.

În primul rând, luni, 13 noiembrie, la ora 16:00, la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu, va avea loc vernisajul expoziției Picturalitatea literei, care include picturi realizate de către elevii clasei a XI-a B, coordonați de domnii profesori de arte plastice Larisa Harea și Tiberiu Mănguță, expoziție al cărei finisaj va avea loc vineri, 17 noiembrie, la ora 15:00.

Marți, 14 noiembrie, la ora 17:00, în Muzeul Romanței, din Târgoviște, domnii profesori Rodica Tudose și Alexandru Bondu vor coordona un concert, în care vor evolua elevi ai Liceului de Arte, de la secțiile instrumental și canto.

Cu prilejul sărbătoririi a 60 de ani de la înființarea Școlii de Muzică, vor avea loc două concerte aniversare. Primul dintre acestea, coordonat de doamnele profesoare Andreea Mihai Hrior și Irina Mareș, va putea fi urmărit miercuri, 15 noiembrie, începând cu ora 17:00, la Teatrul Tony Bulandra, iar cel de-al doilea, coordonat de doamnele profesoare Cristina Pintea, Simona Stoica și Doina Bădica, va avea loc în amfiteatrul Liceului Bălașa Doamna, vineri, 17 noiembrie, de la ora 16:00.

picturalitatea.jpgconcert aniversar.jpgarc peste timp.jpg

Page 1 of 9

Newsletter

Dacă doriti să aflati ultimele noutăţi, evenimente și concursuri înscrieţi-vă la newsletter.

Contact

Liceul de Arte “Balaşa Doamna”, Târgovişte, jud. Dâmboviţa str. Pârvan Popescu nr. 60

  • Telefon: 0245.211.166

Ești aici: Acasa Evenimente