Liceul de Artă „Bălaşa Doamna”

Evenimente


Comunitatea târgovișteană se va bucura, în luna noiembrie a acestui an, de 4 evenimente cultural-artistice deosebite, oferite de către elevii Liceului de Arte Bălașa Doamna, din Târgoviște.

În primul rând, luni, 13 noiembrie, la ora 16:00, la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu, va avea loc vernisajul expoziției Picturalitatea literei, care include picturi realizate de către elevii clasei a XI-a B, coordonați de domnii profesori de arte plastice Larisa Harea și Tiberiu Mănguță, expoziție al cărei finisaj va avea loc vineri, 17 noiembrie, la ora 15:00.

Marți, 14 noiembrie, la ora 17:00, în Muzeul Romanței, din Târgoviște, domnii profesori Rodica Tudose și Alexandru Bondu vor coordona un concert, în care vor evolua elevi ai Liceului de Arte, de la secțiile instrumental și canto.

Cu prilejul sărbătoririi a 60 de ani de la înființarea Școlii de Muzică, vor avea loc două concerte aniversare. Primul dintre acestea, coordonat de doamnele profesoare Andreea Mihai Hrior și Irina Mareș, va putea fi urmărit miercuri, 15 noiembrie, începând cu ora 17:00, la Teatrul Tony Bulandra, iar cel de-al doilea, coordonat de doamnele profesoare Cristina Pintea, Simona Stoica și Doina Bădica, va avea loc în amfiteatrul Liceului Bălașa Doamna, vineri, 17 noiembrie, de la ora 16:00.

picturalitatea.jpgconcert aniversar.jpgarc peste timp.jpg

Marți, 17 octombrie 2017, ora 18.30, în amfiteatrul Liceului de Arte Bălașa Doamna”, din Târgoviște, va avea loc un concert, cu titlul “Energia muzicii”, realizat în cadrul Simpozionului Național Calitatea energiei electrice”.

            Programul evenimentului va include lucrări de muzică clasică, muzică populară și lucrări corale, interpretate de elevii liceului, din clasele I-XII, de la profilurile: canto clasic, canto popular, instrumental (pian, vioară, flaut, violoncel, percuție, chitară).

 

            Concertul va scoate în evidență abilitățile și calitățile acestor elevi talentați, îndrumați cu profesionalism de către cadre didactice de specialitate și va oferi, celor prezenți, momente de autentică valoare și înaltă ținută artistică. 

ANUNT

Concurs la nivelul unitatii

 

In conformitate cu prevederile  - Metodologiei de organizare si desfasurare a concursurilor de ocupare a posturilor / catedrelor didactice care se vacanteaza pe parcursul anului scolar in unitatile de invatamant preuniversitar de stat, aprobată prin OMEN nr. 4959/2013, cu modificările și completările ulterioare, Liceul de arte ,, Balasa Doamna,, organizeaza concurs pentru ocuparea posturilor rămase libere.

Descarca lista posturilor

Repartizare Proba C - Text Audiat şi Scris

Repartizare Proba C - Oral

Proba C a examenului de Bacalaureat este alcătuită din 3 probe şi anume:

  1. Proba TEXT AUDIAT - se desfăşoară în data de 14.06.2017 ora 12.00
  2. Proba SCRISĂ -  se desfăşoară în data de 14.06.2017 ora 13.00
  3. Proba ORALĂ - se desfăşoară în datele de 15,16.06.2017 la limba engleză respectiv în data de 16.06.2017 la limba franceză.

Ora limită de intrare în sala, pentru probele scrise este 11.30.

NU SE PERMIT ÎNTÂRZIERI!

Page 1 of 8

Newsletter

Dacă doriti să aflati ultimele noutăţi, evenimente și concursuri înscrieţi-vă la newsletter.

Contact

Liceul de Arte “Balaşa Doamna”, Târgovişte, jud. Dâmboviţa str. Pârvan Popescu nr. 60

  • Telefon: 0245.211.166

Ești aici: Acasa Evenimente